Hockey-90 - Merikoski SBT 35 (2 - 3)

Aika: 15.2.2009
Paikka: Oulunsalon Palloiluhalli
Sarja: Karhuliiga

Osittain edellisen päivän SM 40:n turnauksen johdosta ja niistä seuranneista normi rituaaleista karhuliigan osanotto ei ollut paras mahdollinen. Paikalla oli kuitenkin karhujen 35:a ja muutama 40:n, joten kasaan saatiin 7:n kenttäpelaajaa ja kolme mokea(Hyvä moket, teillä on aktiivisuus oikealla tasolla), joista yksi päätettiin laittaa kentälle. Pelaajien vähyyden takia valmennusjohto päätti valita pelisysteemiksi sumppu puolustuksen vastaiskuilla. Kahden erän jälkeen tilanne oli vielä 0-0 ja silloin sovittiin, että pidetään tämä ja isketään lopussa ratkaisu maali mutta vastustaja yllätti ja teki pari kassia kolmannen erän puolivälin paikkeissa. Karhut ei tästä hätkähtynyt vaan muuttivat taktiikkaa sen verran, että päättivät, että nyt täytyy tehdä enempi kuin yksi kassi, jotta edes joku piste heltiäisi. Päätös pantiin alulle 2,5 minuuttia ennen päätös summeria ja lopullisesti pakettiin viimeisen puolen minuutin aikana. 51 valmentajalle olisi tosin kelvannut tasurikin mutta 49 (Anteeksi numeroiden käyttö mutta nämä ei ole pelipaidan numeroita, joten toivottavasti tästä ei tule protesteja) valmentaja kuulutti tasoitus maalin jälkeen, että karhut ei tyydy tähän vaan haluaa lisää ja onneksi näin. Lopullinen sinetti iskettiin sitten 14 sekkaa ennen päätös summeria saadusta vaparista & 5 min ylivoimasta(Ulos ajo ja 100:n ottelun pelikielto jäi muuten hyvin toimineelta tuomarilta puuttumaan)  todella törkeästä toimitsija pöytään vastaan suoritutesta lonkka taklauksesta. Todella sääli, että niinkin hyvässä joukkueessa kuin Hockey, eittämättä on löytyy tuommoisia pas... tyyp... joilla ei ole, joka pytty käynnissä yläkerrassa. Ehkä olisi kyseisen henkilön parempi ryhtyä harrastamaan vaikka vauhditonta pituutta silloin ei voi loukkaantua kuin itse. Kaikkien onni, että säästyttiin pahemmalta.