Merikoski SBT 40/45 - Ransu (6 - 2)

Aika: 15.12.2012
Paikka:
Sarja: SM - 45

Toisessa pelissä oli vastassa tuttu porukka Torniosta. Peli aloitettiin varovaisesti puolustavalla taktiitalla. Ylivoimaa päästiin kokeilemaan jo erän alkupuolella mutta ilman tulosta. Ransullekkin tarjottiin johto asemaa erän lopussa kun kaksi pelaajaamme joutui jäähylle yhtä aikaa. Mutta uhrautuva asenne päälle ja tämäkin tilanne selvitettiin hienosti.

Toisessa erässä nostettiin karvausta ja pikkuhiljaa pallot alkoi löytää tiensä oikeaan paikkaan ja erä voitettiin 2-1.

Kolmannen alussa peli taputeltiin lopullisesti meille ensin yv maalilla ja pari perään niin Ransun pojat saivat ruveta miettimään millä nesteellä huuhtelevat tappion karvaan kalkin kotimatkallaan. Hieno turnaus koko joukkueelta. Ratkaisijoita löytyi laajalla rintamalla ja hyökkääjätkin muisti puolustaa ja kun muukin alakerta toimi kuin kone niin tulos oli sen mukainen. HIENOA!