Merikoski SBT 40/45 - Ylöjärvi SBT (6 - 5)

Aika: 27.1.2013
Paikka:
Sarja: SM - 50

Sunnuntai aamun pelissä oli vastassa Ylöjärvi joka oli hävinnyt kaikki pelinsä reilusti ja pistepörssiä taisi lähtä laittaan kuntoon Kosken pojatkin sillä ottelusta tuli erittäin vaikea ja ennakko asetelmat meinasi heittää häränpyllyä.

Eka erä voitettiin helposti 2-0 ja ottelu näytti etenevän täysin meidän hallinassa.

Mutta vaikeudet alkoivat toisessa erässä jossa emme saaneet maalin maalia hyvistäkään paikoista mutta vastustaja sen sijaan sai suunnilleen jokaisesta hyökkäyksestään ja hups kun lähdettiin kolmanteen se johti 3-2.

Kolmannesta tuli sitten oikea trillereitten trilleri jota on mukava muistella saunailloissa. Viimeisen reilun viiden minuutin aikana siinä tehtiin peräti kuusi maalia ja vastustaja roikkui sitkeästi mukana lähes loppuun asti lähinnä meidän karkeista virheistä joista se armotta rokotti. Mutta asenteemme oli jo semmoisissa korkeuksissa että voitto otettiin väkisin vaikka se tiukille meni. Hieno peli ja Ylöjärven pojat taisteli hienosti loppuun asti ja osoittivat olevansa pelimiehiä hienoimmasta päästä jota ei voi sanoa Mäntän Bandyvaareista jotka heittivät kirveen kaivoon kun saivat kotiturnauksen pelattua. Hame kangasta pitää ottaa seuraavan kerran mukaan kun käy Mäntässä.