Merikoski SBT 40/45 - XXL-Kriisi (4 - 2)

Aika: 1.3.2014
Paikka: Kempelehalli
Sarja: SM - 50


Alkusarjan viimeisessä ottelussa oli vastassa lohkon molemmat jatkoon menijät ja nyt ratkaistiin vain kumpi on lohkon ykkönen. Kylymää oli kyyti matsin alussa ja peli oli tuskin alkanut kun oltiin jo pari maalia tappiolla.

Liekkö alku nukahdus johtunut siitä kun nuorempi vaara ei ollut enään kuvaamassa ja virallinen kommentaattori vanhempi vaarakin oli poistunut jo työstämään muita juttuja ja 50:n manazzeri kyfffekin oli lähtenyt jo neuvottelemaan huonevarauksia väliturnaukseen.

Mutta jos me jotakin on täälä poronhoito alueella opittu niin se on se, että kun on kylymä niin pitää saada liekki palamaan, että rupiaa tarkenemaan ja se liekki syttyi taas kerran ja joukkue nousi hienosti jo toisen kerran päivän aikana takaa-ajo asemista rinnalle ja ohi. TODELLA HIENO SUORITUS JA POSITIIVISTÄ OLI MM. ETTÄ TYHJÄN MAALIN SYNDROOMAKIN OLI TAAKSE JÄÄNYTTÄ ELÄMÄÄ JA AIKA PELATTIIN POIS NIIN KUIN SE KUULUUKIN PELATA JA PUHUMATTAKAAN TÄRKEIMMÄSTÄ PARANNUKSESTA SILLÄ NYT PELATTIIN JO HUOMATTAVASTI ENEMMÄN VIIDELLÄ VIITTÄ VASTAAN EIKÄ KOLOMELLA VIITTÄ VASTAAN NIIN KUIN MONESTI AIKAISEMMIN ON TEHTY JA HITSIN VITSI NUO PAKKIEN JA MOKEN HUONOIMMAT KAVERITKIN ELI HYÖKKÄJÄÄTKIN TULI ALAS NIIN KUIN PITÄÄKIN NIIN EIPÄ TÄSSÄ VOI MUUTA TODETA KUIN, ETTÄ ONPA TAAS KERRAN HIENOA LÄHTÄ TÄLLÄ JOUKKUEELLA JATKOPELEIHIN!! MAHTAVAA!!!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 101:54VastustajaEi syöttäjää
0 - 202:01VastustajaEi syöttäjää
1 - 206:02Haapalainen JariKoskela Ilkka
2 - 208:20Jaatinen JuhaHaapalainen Jari
3 - 211:05Suorsa IlkkaEi syöttäjää
4 - 243:04Haapalainen JariHaapala Jari
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
28:48Vastustaja2 min
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Liukkonen Petri
Maalivahti
2Nieminen Raimo
Hyökkääjä
4Haapalainen Jari
Puolustaja
9Kvick Timo
Hyökkääjä
13Haapala Jari
Puolustaja
24Seppänen Raimo
Puolustaja
35Mankinen Eero
Maalivahti
71Virpi Pekka
Puolustaja
76Jaatinen Juha
Hyökkääjä
77Suorsa Ilkka
Hyökkääjä
80Koskela Ilkka
Hyökkääjä
82Nykänen Timo
Maalivahti
98Teppola Jaakko
Hyökkääjä