Merikoski SBT 40/45 - ErNu (3 - 3)

Aika: 16.11.2014
Paikka: Killerin liikuntakeskus, Jyväskylä
Sarja: SM - 50

Kylmä alku ja kylmä loppu. Hyvä trilleri päättyi tasuriin. Loistavasti viheltäneelle tuomarikaksikolle sattui yksi virhe ja se virhe rokotti Merikosken pistepussia.

Kylmät tuli jo alussa kun vastustaja rokotti eka hyökkäyksestään. Mutta tämä saatiin kuitattua suht nopeasti kun pakin loistava nousu maalintekoon tasoitti pelin.

Toisessa erässä mentiin yv:llä johtoon kun Jykä teki oikean tahto maalin. Jykällä ei ollut apina selässä vaan vastustajan pakki mutta siitä viis, pallo maaliin ja tilanne 2-1. Maalinteko herkkua saatiin kohta lisää, kun Ili pamautti taululle 3-1. Vastustaja kavensi erän loppupuolella.

Kolmannessakin oli paikkoja ratkaista peli mutta Huuhkajien ongelma näkyy olevan myös M-50:n ongelma, palloa ei saatu hyvistäkään paikoista pussiin. Ja niin siinä vain kävi, että vastustaja rokotti parisekunttia ennen loppua iskemällä meidän mokelta ranteen mustaksi ja pallon maaliin ja pisteet meni jakoon.

Kokonaisuutena peli oli pitkästä aikaa suurimmaksi osaksi sitä mitä se pitääkin olla eli pelattiin joukkueena ja puolustettiin ja hyökattiin koko paketilla. HYVÄ!