Kely - Merikoski SBT 40 (2 - 6)

Aika: 17.1.2009
Paikka: Oulunsalon Palloiluhalli
Sarja: SM-sarja

Päivän toinen peli alkoi samalla lailla kuin ensimmäinenkin. MK painaa päälle ja vastustaja tekee vastahyökkäyksestä johto maalin. Reilu minuutti ennen eka erän loppumista Mk:n myllytys tuottaa tulosta ja Kelyn sumppu saadaan hajalle ja 1-1 on tosiasia. Toisen erän alussa siirrytään johtoon mutta vastustaja tasoittaa lähes saman tien. Merikoski jatkaa painostusta ja erän loppupuolella se jälleen palkitaan kahdella maalilla. Kolmannessa Kely turhautuu totaalisesti ja ottaa peräti kuusi jäähyä jatkuvista mailaan lyönneistä ja suunsoitoista. Merikoski tekee vielä pari maalia ja jatkaa alkusarjaa puhtaalla pelillä ja on jo varmistanut välikarsinta paikan vaikka yksi alkusarjan turnaus on vielä jäljellä. Päivä meni hyvin puikkoihin vaikka aikansa aina ottikin ennen kuin sumput saatiin auki mutta Oulunsalon pienellä kentällä niitä on normaalia vaikeampi aukaistakkin. Mutta ei niin hyvää ettei jotakin parannettavaakin. Ylivoimaa oli paljon mutta siitä tehtiin vain kaksi maalia päivän aikana. Monesti johtui siitä, että pallo liikkui liian hitaasti. Huonoja syöttöjä tuli myös turhan paljon ja huonoihin paikkoihin esim. Väkisin ruuhkaan ym. Vaikka helpompiakin syöttöpaikkoja oli tarjolla. Mutta parannellaanpa näitä ensikerraksi. Hyvä!