Merikoski SBT 40/45 - KeLy (5 - 1)

Aika: 14.3.2010
Paikka: Oulunsalon Palloiluhalli
Sarja: SM - 40

Alkusarjan viimeinen turnaus pelattiin Oulunsalossa ja eka pelissä vastaan tuli Kellon ylpeys Kely, jolla oli vielä pienoiset saumat vaikka väliturnaukseen. Ottelu alkoi meidän kannalta hyvin, kun vastustajan pakilta riistettiin pallo ja niitattiin 1-0 heti lähtöön. Sen jälkeen eka erä aaltoili pikku kentälle tyypillisesti päästä päähän ja vastustaja onnistui tasoittamaan erän puolivälin jälkeen. Toisessa ruvettiin sitten varmistelemaan jatkopaikkaa ja nakutettiin parin maalin karkumatkalle. Kelyn hyökkäykset saatiin ohjattua pääosin laidoille ja nurkkiin. Kolmas kaatui Kelyn osalta jäähyilyyn, eikä siinä enään suurempia hätiä ollut ja tehtiinpä erän loppupuolella vielä pari maaliakin. Näin myös 40:tkin muiden ikäryhmien tapaan jatkoon. Hienoa!!