Merikoski SBT 40/45 - Hau (4 - 6)

Aika: 27.3.2010
Paikka:
Sarja: SM - 40

Merikoski matkusti 40:n välikarsintaan Tampereelle, kun liitto oli suuressa viisaudessaan päättänyt ajattaa Porilaiset Jyväskylään ja toisen Oululais joukkueen Tampereelle ja näin molemmat joukkueet sai matkustella muutaman satakilometriä enemmän kuin jos otteluohjelma olisi tehty kuten aikaisempinakin vuosina eli mahdollisimman paikallisesti. Mutta se siitä. Eka pelissä oli vastassa Hämeenlinnan ylpeys Hau. Peli ratkesi käytännössä eka erän reilun kolmen minuutin aikana, kun meillä oli tosi musta hetki ja vastustaja latoi tauluun 3-0 siitä ei enään noustu kovasta yrityksestä huolimatta. 5-4 tilanteessa painettiin päälle kuin yleinen syyttäjä ja tasoitus oli enemmän kuin lähellä mutta kuten niin monesti jos itse et tee niin vastustaja tekee. Lopussa vielä pelattiin kuudella neljää vastaan mutta ylärimaa lähemmäksi maalia ei päästy ja näin vastustaja korjasi täyden pistepotin.