Merikoski SBT 40/45 - Ransu (4 - 1)

Aika: 24.10.2010
Paikka:
Sarja: SM - 40

Päivän toisessa pelissä oli vastassa kotijoukkue Ransu. Tiedettiin, että Ransu tulee asenteella kun pelasivat ensimmäistä turnaustaan uudessa kotiluolassaan ja mikäpä olisi ollut sen maukkaampaa kuin kruunata käyttöönotto kahdella voitolla kun ensimmäisestä pelistään olivat jo voiton ottaneet. Mutta Merikoski oli asiasta eri mieltä.

Peli lähti hapuillen käyntiin ja vastustaja sai lyhyen ajan sisällä kaksi läpiajoa mutta "Pekko" näytti kahdella upealla torjunnallaan miksi pöytäkirjassa on hänen kohdallaan MV. Sitten vähän ryhdistäydyttiin ja ruvettiin pelaamaan sovitulla taktiikalla ja hetken päästä Nykäs Masa ohitti Ransun sentterin niin nopeasti, että se ei taida vieläkään tietää menikö Masa ohi Tornion vai Haaparannan puolelta. Mutta sen verran kerkes tekemään että huitaisi takaapäin mailalla jäähyn arvoisesti. Ylivoima hyödynnettiin hienosti ja siirryttiin johtoon. Reilun minuutin päästä rokotettiin jälleen klap klap maalilla jonka Kyfffe nappasi ilmasta sisään. Vajaa minuutti tästä ja 3-0 oli tosi asia.

Toisessa erässä vastustajalla oli pari hässäkkää mutta meillä ei ollut suurempaa hätää vaan päinvastoin lisättiin johtoa.

Kolmannessa vastustajan taistelutahto katosi ja se pelailtiin pois. Tosin viimeisellä minuutilla saivat kavennuksen aikaan kun joku erehtyi sanomaan muutamaa sekunttia aikaisemmin taikasanat, että pelataan "Pekolle" nolla peli. Mutta kaiken kaikkiaan hyvä peli ja sovittua taktiikkaa noudattivat kaikki alun sekoilun jälkeen niin tuloskin oli sen mukainen. HYVÄ!